Listës sonë do t’i shtohen 20 kandidatë të rinj

Ju keni mundësinë të jeni një prej tyre

Për herë të parë, kushdo mund të aplikoje dhe te behet pjesë e një udhëtimi të ri emocionues për të ecur përpara drejt zhvillimit të vendit. Ky është momenti yt për t’u përfaqësuar!

Apliko

Çfarë është?

Platformë online për t’i dhënë mundësinë kujtdo që mendon se ka aftësinë apo vullnetin për të përfaqësuar një komunitet të caktuar në Kuvendin e Shqipërisë, të bëhet pjesë e listës së kandidatëve për deputetë të Partisë Socialiste.
Lexo më shumë

Formulari i aplikimit

CV është fushë e detyruar *
Foto është fushë e detyruar *
Video është fushë e detyruar *